Co chcieliśmy osiągnąć?

Niczym w serialu

Kojarzysz ten moment, gdy oglądasz serial z pięknymi ludźmi w jeszcze piękniejszych wnętrzach i zastanawiasz się, gdzie oni znaleźli TAKIE mieszkania? Wyglądające jak z katalogu, idealnie urządzone, ze wszystkimi udogodnieniami w budynku jak np. basen, dozorcą pilnującym porządku 24 godziny na dobę, a w dodatku w świetnej lokalizacji – w spokojnej okolicy pośród natury, ale blisko do cywilizacji. Myślisz pewnie wtedy, że takie miejsca nie istnieją. My też tak sądziliśmy, dopóki nie zgłosiła się do nas firma od inwestycji mieszkalnych Przy Parku na ul. Parkowej we Wrocławiu. Bo ona właśnie takie rezydencje i apartamenty buduje. A my mieliśmy zrobić dla niej stronę, na której owe obiekty prezentowałyby się tak doskonale, jak w serialu…

przyparku1.jpg
...
Strona internetowa

Tu jest jakoś luksusowo…

Prestiż i elegancja to pierwsze słowa, które przychodzą na myśl przy przeglądaniu projektów willi Przy parku. Taka też musiała być strona internetowa tej inwestycji – utrzymana w estetycznym, minimalistycznym stylu, elegancka w swej prostocie, nieprzeładowana treścią czy kolorami. Po prostu czysta i piękna, oddająca w dużej mierze pole dla licznych wizualizacji budynków i apartamentów, które mówią więcej niż 1000 słów. Kolorystycznie postawiliśmy na biel i czerń, gdzieniegdzie przełamane zielenią, bo kolejną mocną zaletą tego projektu jest bliskość natury i terenów rekreacyjnych w parku. Nazwa nie kłamie.

Zieleń przydała się nam również przy tworzeniu ikon wizualizujących, przykładowo, kolejne mocne argumenty przemawiające za kupnem apartamentu. Stworzyliśmy także dla klienta infografiki, które w przystępny sposób, za pomocą obrazków, w pigułce dostarczają niezbędnych informacji o projekcie. Są niczym osiedlowe znaki w wersji online – z nimi klient finalny nie zabłądzi na stronie i szybko dowie się wszystkiego, co potrzebne, by podjąć właściwą decyzję. To znaczy, oczywiście, zarezerwować apartament przy parku.

przyparku2.jpg
...
przyparku3.jpg
...
przyparku4.jpg
...
przyparku5.jpg
...
Podsumowanie projektu

Mieszkalibyśmy, oj mieszkali

My sami, podczas pracy nad tym projektem, poczuliśmy chęć by to zrobić: zarezerwować przestronne lokum z widokiem na park i cieszyć się spokojem, dzięki całodobowemu monitoringowi, komfortem, dzięki łatwemu dojazdowi w strategiczne miejsca Wrocławia oraz luksusem, dzięki basenowi i siłowni na osiedlu… Patrzymy na gotową stronę i marzymy na jawie. Zamierzony efekt został osiągnięty.

Odwiedź stronę klienta: https://www.przyparku.com.pl

...
©2021 InPhoTech. All Rights Reserved. Made with love by MIDNIGHT DESIGN STUDIO.